Produkten har nu lagts till i kundkorgen Gå till kassan

Om Minimundus

Minimundus är ett familjeföretag som startades 1992 av Anita Tilander. Vår affärsidé är att tillhandahålla produkter utvalda med omsorg om människan, naturen och miljön till blivande och nyblivna familjer.

Varför heter vi Minimundus?

Minimundus betyder fritt översatt "liten värld". Man kan säga att en familj är en egen liten värld. Eller att våra barn hjälper oss att återupptäcka barnets lilla värld. En tredje idé är att se namnet som att världen egentligen är ganska liten. Barn över hela världen har samma behov av näringsriktig mat, trygghet och närhet. Därför har Minimundus ett fadderbarn hos Plan International och stödjer dessutom olika organisationer som arbetar med barn.

Minimundus Knytt-logotyp

Minimundus organic

Så här ser vårt knyttmärke ut som finns på många av Minimundus egna produkter bl a kläder, handdukar, filtar och lakan. Knytt är, liksom barn, ömtåliga varelser som man måste ta kärleksfullt och omsorgsfullt hand om. Knytt är spontana och glada varelser men kan också bli väldigt ledsna, nästan otröstliga ibland. De älskar sagor och skuttar gärna omkring nakna.