Produkten har nu lagts till i kundkorgen Gå till kassan
Kläder

Solius silkeskläder

Fynda Solius kläder av finaste silke till baby!

Vi har sedan länge sålt Solius fina silkesmössor. Många är de babysar som använt dessa mössor. Vi tror att det t o m kan vara så att de babysar som använt dessa mössor nu själva har barn som också använder dessa mössor. Solius firma finns tyvärr inte kvar.

Nu är det ju emellertid så att Solius inte bara sålt mössor av silke utan även andra kläder både till barn och vuxna. Vi har nu på vårt lager fått in en hel del av de fina kläder som finns kvar. Därför kan du nu göra riktigt fina fynd av Solius silkeskläder till barn och även boxershorts herr av 100% natursilke. Antal och storlekar är begränsade.

Priserna är rejält nedsatta så här gäller det att passa på medan dina favoritkläder finns kvar. Det krävs lite letande så att du hittar bästa modellen och förhoppningsvis också i rätt storlek men vi hoppas att du tyckdr att det är mödan värt eftersom dessa kläder är av mycket hög kvalité och därför är mycket prisvärda.

Kläder av siden är mjuka och lena mot huden. Silkesfibern är lång, glatt och len vilket gör materialet helt slätt. Fibern är delvis ihålig. Detta gör att fukt kan transporteras genom fibern och värmen kan behållas i luftlagren. Det innebär att barn som har sidenkläder på sig har en jämnare kroppstemperatur. Därför rekommenderas kläder av sidentrikå speciellt till baby och barn med eksem eller torr hud. Om du smörjt in barnet med salva låter sidenkläderna huden ta till sig behandlingen utan att salvan absorberas av sidentrikån.

Här hittar du små vantar och tossor av vit, len silke. Ibland kan man behöva skydda babys händer och fötter lite extra. Kanske är huden torr och behöver smörjas in eller så vill baby riva sig i ansiktet och de små vassa nagelkanterna gör att det blir rispor. Då är det skönaste materialet silke.

Sköna silkeslena närmast kroppen-kläder - linne och undertröja med både lång och kort ärm finns också i begränsat antal och storlekar.

Och så hittar du även pyjamas, sparkbyxa, body av oblekt bourettesilke - en något lite tjockare temperaturreglerande silkeskvalité med struktur.

Du är gärna välkommen att dela inlägget