Produkten har nu lagts till i kundkorgen Gå till kassan
Till baby

Potträning

Börja potträningen nu för att få en blöjfri sommar!

I den sommar som soliga dagar har - vill en gå med rumpan bar! Vill ni vara blöjfria till sommaren? Då är det bra att börja träna nu.

Vi tänker att nu under våren med några extra lediga dagar kan det vara en bra grej att börja potträna. Bra för både barnet, miljön och plånboken!
Nu när det blir lite varmare ute går det också snabbare att få av ytterkläder för att hinna till pottan.

Nu är vår kampanj potträning igång. Använd koden BLÖJFRI och få 10% rabatt. Under menyn potträning har vi samlat bra saker som kan behövas inför potträningen.

Här kommer några tips inför starten:

Avsätt några lugna dagar hemma i starten för att komma igång på ett bra sätt utan stress.

Se till att göra det enkelt och bekvämt. Plocka fram och införskaffa de saker som kan behövas.

En rolig potta är bra. Den skall framförallt vara skön och bekväm att sitta på för barnet och vara lätt att hantera för en vuxen hand. Låt den stå framme så att barnet kan bekanta sig med den och samtidigt går det då lätt att snabbt få den på plats när den behövs.

Ha gärna några böcker eller roliga leksaker till hands vid pottan så kan ni tillsammans göra pottstunden till en mysig stund i väntan på "leverans"

Hjälp barnet att lära sig sambandet mellan kissnödig och en blöt byxa. Barnet kan få gå med rumpan bar alldeles i början eller med kalsong/trosa eller låt det använda potträningsbyxa. Potträningsbyxan hindrar andra kläder från att bli blöta och så behöver du inte torka så mycket kiss från golvet.

En bit plastad frotté kan vara bra att lägga i soffan eller fåtöljen om barnet skall sitta med. En mysstund emellanåt måste man unna sig utan att vara rädd för att soffan blir blöt av kiss.

Även när barnet lärt sig att sitta på pottan är ofta tiden mellan kissnödig och att kissa oftast inte speciellt lång. Då är det bekvämt och bra med potträningsbyxor som kan absorbera den första skvätten och påminna barnet om att det bästa är att kissa på pottan. Potträningsbyxorna absorberar en skvätt och skyddar så att resten av kläderna inte blir blöta.

ImseVimse Trainingpants

Var konsekvent och ha tålamod. Lycka till!

 

 

Du är gärna välkommen att dela inlägget