Produkten har nu lagts till i kundkorgen Gå till kassan
Kläder

Frusna fötter och kalla ben?

Har du frusna fötter och kalla ben?

Även om inte vintern visat sig från sin kallaste sida ännu i år känner du dig kanske ändå kall och ruggig emellanåt. Särskilt när det är grått, ruggigt och blött. Och om temperaturen dessutom sjunker så är det händer och fötter som först blir riktigt kalla. Kroppen drar ihop blodkärlen i händer och fötter för att spara på värmen i resten av kroppen.

Om du nu ändå inte tycker tycker att det är tillräckligt kallt för långkalsonger och fodrade vinterbyxor så tipsar vi om strumpor och strumpbyxor av merinoull. Våra strumpor och strumpbyxor till barn och till vuxna har högt innehåll av ull, vilket gör att de är riktigt bra på att hålla benen och fötterna lagom varma under vanliga långbyxor. Kombinerar du strumpbyxorna med ett par ullstrumpor så att det blir två lager på fötterna så kommer fötterna att må ännu bättre.

Ullens bästa egenskap är att den är mycket bra på att isolera. Det är denna egenskap som gör att ullkläder håller kroppen lagom varm på vintern, dvs isolerar mot kyla. En annan bra egenskap som ullen har är dess förmåga att absorberar mycket fukt utan att överhuvudtaget kännas våt. Skulle den trots allt bli våt kvarstår dess isolerande egenskaper. Överlag håller ullkläder en jämn och behaglig temperatur.

Vår önskan är att du och din familj håller er varma om benen och fötterna i vinter och lämnar därför 10% rabatt på alla våra strumpor och strumpbyxor till barn och vuxna.

Uppge rabattkod "varmafötter" i kassan*. 

*Rabatten gäller tom 180120. Gäller ej redan nedsatta strumpor och strumpbyxor i kategorin Fynda

Du är gärna välkommen att dela inlägget